Support

KLANTENSELECTIE

Sorg-Saem B.V. biedt ICT-ondersteuning voor de medische praktijk. Als officieel partner en leverancier van astraia voeren wij vele ondersteunende taken uit, van consultancy tot volledige installaties.

Tevens leveren we support aan bestaande klanten van astraia. Hiervoor zijn we per telefoon te bereiken, of via contact voor minder urgente verzoeken.

Bent u reeds klant, dan kunt u inloggen om recente updates en handleidingen te kunnen downloaden.

Voor vragen betreffende het gebruik en instellingen van de Fetal Medicine Foundation (FMF) module in astraia verwijzen we u naar www.fetalmedicine.nl.

 

Telefonisch support
U kunt ons van maandag t/m vrijdag, met uitzondering op feestdagen, van 09:00 tot 17:30 uur bereiken op: +31(0) 20-893 23 97.

Of via Skype door op onderstaande afbeelding te drukken.
skype-logo

Tevens bieden wij elektronische support via het e-mail formulier.

 

Support tool
Om u de beste mogelijke service en ondersteuning te bieden, adviseren wij u om ons op afstand toegang tot uw computer te geven. We maken gebruik van het beveiligde internet- gebaseerde toegang op afstand product ISL light voor onderhoud en ondersteunende taken. Toegang tot uw computer kan alleen worden verleend met uw toestemming, hierdoor zijn uw gegevens dus altijd beveiligd en niet zomaar toegankelijk.

Instructies voor Windows-gebruikers

1. Klik op het ISL light icoon hieronder om de Windows-versie van ISL light te downloaden en op te slaan op uw computer. Dubbelklik op de gedownloade file om de tool te starten.
2. Voer de code in die u via ons support nummer ontvangt.

isllogo

ISL light hoeft niet te worden geïnstalleerd en kan worden uitgevoerd zonder Windows beheerdersrechten. Deze tool is veilig en gratis.

Voor meer informatie over ISL light, bezoek de website www.islonline.com.